Innoverend vakmanschap!

Als jong en innoverend schildersbedrijf onderscheid van de wijngaard schilderwerken zich als betrouwbaar en persoonlijk met oog voor detail en de klant.
Meerjarenplanningen: Het beschermen van uw woning stopt natuurlijk niet bij een enkele schilderbeurt. Het in stand houden van de bescherming door de jaren heen is noodzakelijk! Door het in overleg opstellen van een meerjarenplanning zorgen we ervoor dat de bescherming van uw woning of bedrijfspand optimaal blijft en u uw leven kunt blijven genieten van uw prachtige woning.
Verftechnische adviezen: Om een duidelijk beeld te creƫren bij grote opdrachten zijn wij bij van de Wijngaard Schilderwerken in staat om u een verftechnisch advies voor te leggen. Voorafgaand bij het opstellen van een verftechnisch advies, vindt er een gebreken onderzoek plaats. Hier wordt nauw gekeken naar de gebreken die er in het schilderwerk zijn aangetroffen en vanuit hier stellen we een verftechnisch advies op waarin wordt uitgelegd hoe we de gebreken langdurig kunnen verhelpen. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________________________________________________________________ Willem van de Wijngaard Wethouder Lommenstraat 28 5913 RR Venlo Mobiel: 06-80165184 | Business Hours Ma - vr 08:00 - 22:00 Za 10:00 - 17:00 Zo gesloten | KvK 72429275 | IBAN: NL97 INGB123445678 | info@vandewijngaard-schilderwerken.nl